Busyra Takiyudin

Where & what you #EATLAH now? Share 3 times a day Breakfast, Lunch & Dinner. $0.30 X 3

  • nak breakfast apa ya esok, suggest please untuk makanan sihat.

  • tetiba tengok resepi grill chicken ni mcm sedap pulak.. huhu

  • dinner nasi ayam penyet!

  • ketupat, rendang, bihun sup, kek! fuh kekenyangan!

  • salam aidiladha smuaaa. menu apa untuk raya harini?

  • malam ni perut dah kenyang sngt sbb makan macam2.. hehe.

  • dapat invitation buat video durian mcflurry!

  • verified badgeBusyra Takiyudin posted an update 9 months ago

    apa yg buatkan org jatuh cinta? semstinya makanan! hehe

  • verified badgeBusyra Takiyudin posted an update 9 months ago

    bahan apa ye nak jadikan pancake lembut dan gebu?

  • verified badgeBusyra Takiyudin posted an update 9 months ago

    sandwich or pancake? akan di update di blog!

  • verified badgeBusyra Takiyudin posted an update 9 months ago

    esok nak breakfast apa ye?

  • verified badgeBusyra Takiyudin posted an update 9 months ago

    rindu #eatlah! <3

  • Danalina and Profile picture of Busyra TakiyudinBusyra Takiyudin are now friends 9 months ago

  • verified badgeBusyra Takiyudin‘s profile was updated 9 months ago

  • verified badgeBusyra Takiyudin posted a new activity comment 9 months, 1 week ago

    ice creammm mmg sedap kan. hehe

  • selamat malam.. dinner tadi nasi ayam sambal hijau!

  • makanan apa yang best kalau makan time petang-petang macam ni?

  • food lover here!

  • Load More